Skimmelsanering

SKIMMELSVAMP

Skimmelsvamp-nær-mig-fjernelse

TEST & FJERNELSE

Vi hjælper dig

til et sundt indeklima

Skimmelsanering

Har du problemer med skimmelsvamp, kan vi foretage en skimmelsanering. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og kan derfor tilbyde at løse opgaven både professionelt, hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.


Har du fået konstateret skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed, så håndterer vi hele processen for dig inklusiv den afsluttende rengøring.

Vi kan også hjælpe med at få kortlagt det fulde omfang af skimmel-problemet, hvis det ikke allerede er fastslået. Det vil typisk være gennem en eller flere undersøgelser, der nøjagtigt kortlægger, hvor og hvor meget skimmelsvamp, der er tale om.


Skimmelsvamp kan fjernes på mange forskellige måder, men de tre mest anvendte metoder er:


  • Mekanisk
  • Microclean (tørdamp)
  • Kemisk (biovenlig)


Vi foretrækker ikke én metode frem for en anden. I stedet benytter vi os altid af den metode, der egner sig bedst til den pågældende opgave. På den måde er du sikker på at få det optimale resultat.

Når vi skimmelsanerer, er kontrolmålinger, reetablering, maling/håndværk samt afsluttende rengøring altid inkluderet. Hvis en eller flere kontrolmålinger viser, at skimmelsvampen ikke er helt bortrenset, gentages saneringen, indtil der ikke resterer mere skimmelsvamp.

Ønsker du selv at stå for dele af processen, kan vi også tilbyde blot at udføre selve skimmelsaneringen.


Afslut altid med en desinficering.

I nogle tilfælde vil det være en rigtig god ide at foretage en desinficering af de rum, der er blevet skimmelsanerede, eller alternativt hele boligen/virksomheden.

Det tilbyder vi som tilkøb.

Ved en desinficering vil alle rester af skimmelsvamp blive fjernet helt. Til desinficeringen anbefaler vi en såkaldt koldtåge-behandling. Ved en koldtåge-behandling ødelægges arvematerialet i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer. Det betyder, at organismerne hverken kan overleve eller sprede sig yderligere, når årsagen til problemet med skimmelsvampen er elimineret. Behandlingen vil tilmed have en præventiv virkning i op til et par måneder.


Vi tilbyder -10% rabat på skriftlige tilbud, fra anden udbyder.

Skimmelsvamp Nær Mig

Emdrupvej 147

2400 København NV

Email: info@skimmelsvamp-naer-mig.dk

Tlf: 40 58 49 95

Bolig eller virksomhed?


Så kan vi hjælpe med at finde eventuelle fugtskader og angreb af skimmelsvamp.